HENNA BROWS

BEHANDELING

Henna Brow behandeling is een toegankelijke manier om vollere wenkbrauwen te creëren. Ideaal voor mensen die geen microblading willen, klaar zijn met opvullen van de wenkbrauwen met poeder of het tekenen van de wenkbrauwen met een wenkbrauwpotlood. Met deze behandeling creëren we met de henna een coating over de wenkbrauwhaartjes en bedekken we alleen de bovenste lagen van de haren. De haarschubben hebben een schaal achtige afwerking waardoor de coating van de henna ervoor zorgt dat de wenkbrauwharen er dikker, zachter en gladder uitzien.

Wenkbrauwen verven met henna vereist geen oxidatiemiddel of waterstofperoxide om de kleur te activeren. Henna wenkbrauw verf is een natuurlijk alternatief voor andere chemische kleurstoffen, daarnaast is henna op plantaardige basis. De behandeling kan bij elke huidtype toegepast worden en iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wilt. Daarnaast kan het ook toegepast worden bij grijze wenkbrauwen, vervaagde permanente make-up of als normale wenkbrauwverf niet goed pakt.

 Na de behandeling blijven de wenkbrauwhaartjes tot 6 weken geverfd voor een prachtige expressieve uitstraling!

 WERKWIJZE

Wij zullen altijd eerst een patchtest uitvoeren om te kijken hoe jouw huid op de hennaverf reageert. Dit ook de henna die wij voor deze behandeling gebruiken iets intenser is.

 NAZORG

De aftercare van onze behandelingen is heel erg belangrijk. Voor het juiste resultaat zorg dat je de eerste 24 uur:

  • Geen cosmetische producten gebruikt.
  • De zon vermijdt.
  • Stomende douches, sauna’s en zonnebanken vermijdt.
  • Na de behandeling niet gaat sporten

Ook adviseren wij om de eerste 24 uur het haar niet te wassen. Gebruik van shampoo en conditioner op de wenkbrauwen kan de kleur verzwakken en de permanent laten ontspannen. Ditzelfde geldt voor het gebruik van make-up, crèmes of oogserums.

Onderga tot 48 uur na de behandeling geen andere wenkbrauw behandeling.