HYBRID BROWS

BEHANDELING

Hybrid Brows is de nieuwste, langhoudende verf op de markt! Hoewel het concept hetzelfde is als wenkbrauwverf en henna, is het is toch anders. Hybrid brows geeft een expressief, rijke afdruk op de huid en haren voor optisch vollere en strakke wenkbrauwen.

Doordat de hybridverf ammonia vrij, droogt het de haren niet uit en kan het dus in combinatie met Brow Lamination gebruikt worden. Deze behandeling is ook ideaal als je twijfelt over Ombre Powder Brows. Je kan dan alvast aan het idee wennen hoe de vorm / kleur semi permanent gaat worden.

WERKWIJZE

Aan de hand van je eigen natuurlijke wenkbrauwen wordt er eerst besproken wat de wensen en verwachtingen zijn en wat bij je gezicht past. De wenkbrauwen en huid worden eerst voorbereid en ontvet voor een schone, egale, gladde huid. Vervolgens worden de wenkbrauwen voor een grote deel door middel van een milde hars in model geharst en daarna lopen wij het na met een pincet. Daarna worden de wenkbrauw haren en huid met de hybridverf gekleurd en dit brengen wij in een ombre effect aan. Tot slot worden de wenkbrauwen afgewerkt met concealer en in model gebracht met een brow gel.

NAZORG

De aftercare van onze behandelingen is heel erg belangrijk. Voor het juiste resultaat zorg dat je de eerste 24 uur:

  • Geen cosmetische producten gebruikt.
  • De zon vermijdt.
  • Stomende douches, sauna’s en zonnebanken vermijdt.
  • Na de behandeling niet gaat sporten.

Ook adviseren wij om de eerste 24 uur de haar niet te wassen. Gebruik van shampoo en conditioner op de wenkbrauwen kan de kleur verzwakken en de permanent laten ontspannen. Ditzelfde geldt voor het gebruik van make-up, crèmes of oogserums.

Onderga tot 48 uur na de behandeling geen andere wenkbrauw behandeling.