ME SCULPTOR

ME-sculptor is een behandeling die gericht is op spieropbouw en lichaamscontouring. De behandeling maakt gebruik van HIFEM-technologie (High-Intensity Focused Electromagnetic), die diepe spiersamentrekkingen in de doelgebieden veroorzaakt.

Tijdens een ME-sculptor sessie worden hoog-intensieve elektromagnetische golven naar de spieren gestuurd, wat zorgt voor duizenden spiercontracties in slechts enkele minuten. Deze contracties zijn intenser dan wat mogelijk is met een normale work out. De spieren worden gedwongen om zich aan te passen aan deze extreme omstandigheden, wat resulteert in spierversteviging en spiervergroting. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet, zoveel dat de vetcellen hiervoor worden afgebroken.

 

INDICATIES

ME-sculptor is effectief voor het versterken en opbouwen van de buikspieren, bilspieren en dijspieren. Het is ook geschikt voor mannen en vrouwen die moeite hebben met het ontwikkelen van spieren in deze gebieden door genetische factoren, leeftijd of andere redenen.

DE BEHANDELING

De behandeling start met een intake waarin de wensen en verwachtingen worden besproken. Daarnaast geven we u ook meer info over de te verwachten resultaten. Vervolgens worden 4 tot 6 ( naargelang zone en wensen) opeenvolgende behandelingen ingepland binnen een tijdbestek van 2-4 weken.

Tijdens de behandeling ligt u op uw rug of op uw buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. De handstukken worden op het lichaam gezet en vastgemaakt met een elastische band. Via de handstukken komt de electromagnetische energie, zeer gericht op het te behandelen gebied. De electromagnetische energie zorgt ervoor dat de onderliggende spieren gaan samentrekken. Dit is pijnloos.

De behandeling is niet-invasief. Het is een niet-chirurgische behandeling en vereist geen incisies, injecties of verdoving. Het apparaat wordt op de huid geplaatst, en de elektromagnetische energie dringt door tot in de diepe spierlagen.

De behandeling is niet pijnlijk maar voelt wel als een intensieve work-out en u kunt een lichte spierpijn hebben na de behandeling. Een behandeling duurt 30 minuten en er is geen downtime. Direct na de behandeling, kan u uw dagelijkse routine weer opnemen.

RESULTATEN

U voelt de eerste tastbare resultaten meteen na de behandeling. De beste resultaten zijn 4 tot 6weken na de laatste behandeling te verwachten. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten.

Behandelingen met de ME-Sculptor geven het beste resultaat als het BMI niet hoger is dan 25-26. Bij een hoger BMI bouwt u wel sterkere spieren in het behandelde gebied, maar zijn deze niet tot nauwelijks zichtbaar vanwege het vetlaagje dat zich onder de huid en boven de spieren bevindt. Wilt u afvallen, dan is de ME-Sculptor een mooie beloning om uw nieuwe lichaamscontouren te benadrukken en strakker te maken.

Uiteraard adviseren wij een gezonde dieet en levensstijl, sporten en onze supplementen om zowel van binnenuit als topisch te werken.