THE GLOBAL EYECON TREATMENT

De Global Eyecon-behandeling van Mesoestetic is een behandeling die specifiek gericht is op het verbeteren van de delicate huid rondom de ogen. De Eyecon-behandeling maakt gebruik van specifieke actieve ingrediënten die zijn ontworpen om de tekenen van veroudering, vermoeidheid en stress rond de ogen te verminderen.

 

INDICATIES

De gebruikte producten bevatten ingrediënten zoals peptiden, antioxidanten, hyaluronzuur en andere actieve ingrediënten die helpen bij het verbeteren van problemen zoals fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen, wallen en verslapping van de huid rondom de ogen.

DE BEHANDELING

De behandeling kan variëren, maar omvat een combinatie van een speciaal serum die wordt ingesluisd middels microneedling en een medische peeling. Deze beide technieken worden afwisselend toegepast om een optimaal resultaat te bereiken.

Het aantal benodigde sessies en het resultaat kunnen variëren afhankelijk van de individuele huidconditie en het gewenste doel. Het is aanbevolen om deze behandeling in kuurverband te doen. Vaak zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig. Tussen elke behandeling is er een interval van 2 weken.

 

De behandeltijd bedraagt ongeveer 30 minuten. Hoewel de behandeling niet pijnloos is, is het gebruik van verdovende crème niet nodig. Na de behandeling kan de huid rondom de ogen roze zijn door de verbeterde doorbloeding en kan er een lichte zwelling optreden, die enkele uren tot maximaal een dag kan aanhouden. Mogelijk treedt er ook lichte vervelling op, maar dit is over het algemeen goed te verdragen.

 

RESULTAAT

Voor het beste resultaat kan de behandeling regelmatig worden herhaald. Het is ook belangrijk om een zonbescherming te gebruiken en een gezonde levensstijl te handhaven om het effect van de behandeling te behouden. Dit omdat problemen zoals wallen of donkere kringen vaak van binnenuit ontstaan.